Geen kopzorgen

Diensten op maat

Discreet, betrouwbaar & hands on

Tijdswinst

Onze missie

In een steeds veranderende wereld met krappe deadlines is het belangrijk om alles georganiseerd te houden. We merken dat veel bedrijven zich nog steeds een weg banen door stapels papierwerk en nooit het einde ervan zien. Dat is waar u Digipaper kan voor inschakelen. Wij bieden u een oplossing zodat u alle tijd hebt om uw klanten 100% te bedienen, terwijl wij uw administratie beheren en/of digitaliseren zodat u klaar bent voor de toekomst. Onmiddellijke toegang tot al uw facturen, geen eindeloos telefoon- en mail verkeer met uw accountant, geen verloren papieren of mails. Bovenal bespaart u nog veel geld in het proces. Digipaper is er klaar voor om U te helpen.

Contacteer ons

De digipapers

Filip

Filip heeft  een engelengeduld om in jouw plaats de reglementeringen uit te zoeken, instanties op te bellen en problemen op te lossen. Als starters-coach is hij jouw klankbord wanneer je overweegt te starten als zelfstandig ondernemer. Verder heeft hij ook veel kennis van de bouwsector door zijn vorige functies.

Hannes

Hannes zal met plezier jouw administratie digitaliseren. Hij kent voor- en nadelen van verschillende systemen en zet je graag op weg. Of hij neemt het graag van je over. Facturen, offertes, stock, onkostennota’s: weg met die schoenendoos! Hannes steekt voor jou structuur in al die paperassen en maakt voor jou en de boekhouder duidelijke overzichten.

Samen vormen Filip en Hannes een complementair team die jou volledig kunnen ontzorgen. Ze zijn elkaars back-up en zo ben je altijd verzekerd van je ondersteuning. Bovendien houden ze het bewust kleinschalig, zodat ze jou persoonlijk kunnen blijven bedienen.

Onze werkwijze

Eerste vrijblijvend gesprek

De eerste afspraak is altijd gratis. We luisteren naar je plannen, de domeinen waar je het lastig mee hebt of geen tijd voor hebt. Samen zoeken we welke taken je kopzorgen bezorgen en/of teveel tijd kosten. Elke klant en zaak is anders, daarom stellen we steeds een maatoplossing voor dat past in jouw situatie. 

Een transparante offerte op maat

Op basis van de vorige stap maken we een eerste transparante offerte. Eentje met als doelstelling: minder zorgen en meer tijd voor jouw klanten en vak. Ook kunnen we je “slim” helpen in vervelende administratieve en wettelijke processen.

Evalueren en bijsturen

Elke offerte is bespreekbaar en bij te sturen. Op basis hiervan testen we de samenwerking uit. Na enkele weken bespreken we onze samenwerking en sturen we bij waar nodig. Zo kan je praktisch ervaren wat we doen en hoe het je helpt.

Digipaper staat voor u klaar

En natuurlijk zijn we altijd paraat om je te helpen. Een plotse vraag of probleem, bel ons gewoon! Maandelijks krijgt u een gedetailleerd overzicht van onze prestaties. Aan de laagste prijs!