Startersbegeleiding

Startersadvies toegespitst op uw plannen? Dat kan bij Digipaper. Tijdens een startersgesprek bespreken we al uw vragen zodat u goed geïnformeerd aan de slag kan. We gidsen u naar een ondernemingsloket en boekhouder en ondersteunen u bij uw allereerste administratieve stappen. Het startersgesprek maakt u wel wegwijs in de wettelijke verplichtingen waaraan u moet voldoen om uw zaak te starten.

Administratieve ondersteuning

Tijd is kostbaar en administratief werk is tijdrovend. Digipaper biedt ondersteuning bij opmaak offertes, facturen, klassement, personeelsadministratie, aangifte voor limosa en dimona,  beheer van het wagenpark, planning opmaken, verkoopsadministratie, stockadministratie, optimalisatie van uw vaste kosten. Én het gaat zomaar verder! Onze werkwijze is volledig aangepast op de noden, sector en organisatiestructuur van uw bedrijf.

Digitalisatie

Klanten, leveranciers én de overheid verwachten of verplichten steeds meer digitale verrichtingen. Digitalisatie van uw administratie kan op verschillende manieren. De meest gebruikte manier is via een online platform, op deze manier kan u ten alle tijden uw documenten raadplegen. Met oog op gebruiksgemak en onze voordelige tarieven kunnen wij een slim voorstel doen op basis van het door ons gekozen platform. Onze klanten zijn ook vrij om met andere platformen te werken. De digitalisering maakt het niet alleen voor u overzichtelijk, het simplificeert het werk ook voor uw boekhouder.

Mystery shopping

Hoe verloopt uw klantbeleving? Is elk contactmoment met een klant zoals u het wenst? Onze mystery shopping evaluaties brengen dit op objectieve wijze in kaart. Innovatief onderzoek. Doordachte aanpak. Online rapportagesysteem. Actiegericht advies.